25$ reducere Rezzimax Tuner Pro

Cursuri de logopedie (în format asincron)


În acest articol, vă prezint oferta de cursuri de logopedie la care vă puteți înscrie, în calitate de specialiști, cadre didactice sau părinți ai copiilor cu tulburări de limbaj. Este o soluție alternativă, pentru cei care nu pot participa la cursurile online sincron pe care le organizez periodic și care doresc să le parcurgă în ritmul lor, fără a depinde de o dată prestabilită.

Cursurile sunt în format asincron (nu vor fi predate de formator), deci vor fi parcurse prin studiu individual, pe suportul de curs disponibil pe site. Suportul de curs poate fi doar vizualizat, nu descărcat sau copiat. Unele cursuri vor fi însoțite de anexe, care pot fi descărcate.

Din momentul achiziționării cursului, accesul la suportul de curs este permis timp 10 zile, dată la care abonamentul de cursant expiră.

Cursantul va beneficia de Certificat de participare la programul de perfecționare, cu numărul de ore alocate cursului (ore care pot fi transformate în credite transferabile, pentru logopezii care activează în învățământ).

Cum puteți achiziționa un curs?

  • Plătiți offline, prin transfer bancar sau link PayPal. Dovada transferului bancar sau solicitarea link-ului de plată se trimite pe adresa de e-mail logorici.ro@yahoo.com
  • În cazul în care doriți să achiziționați mai multe cursuri, plata se va face prin transfer bancar sau link PayPal (pe care îl veți solicita prin e-mail), specificând cursurile pe care doriți să le parcurgeți.

Oferta de cursuri

Avantajele cursurilor în format asincron:

  • parcurgi cursul în ritmul tău
  • nu ești limitat de o anumită dată sau interval orar pentru parcurgerea cursului
  • îl poți relua de câte ori dorești, pe parcursul a 10 zile
  • vizualizezi un suport de curs detaliat (nu prezentări Power Point cu informații succinte), bine structurat, cu informații relevante și actuale
  • după parcurgerea cursului, poți adresa formatorului întrebări prin e-mail.

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mapa sunetului R

Mă găsești și aici

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului S

Ghid de dezvoltare personală pentru copii – caiet interactiv

Arhive

Categorii

Traducere

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!

error

Iți place blogul? Abonează-te pentru a afla noutățile!