carturesti.ro

Bine aţi venit!

Logorici este o platformă educațională cu resurse deschise,  pentru logopezi, cadre didactice şi părinţi, interesați de corectarea sau prevenirea tulburărilor de limbaj la copii.

Materialele pe care le postez pe platformă sunt create personal și oferite ca resurse educaționale, în scopul creșterii calității actului terapeutic/ educațional și al creării unui climat favorabil corectării/ învățării, în care copilul să se simtă valorizat și încurajat să comunice, să experimenteze, să (se) descopere.

Cine este Logorici? Maria-Ramona Petrea – profesionist cu 23 de ani de experienţă în logopedie, absolvent al Facultăţii de Sociologie, Psihologie, Pedagogie – Universitatea din Bucureşti, promoţia 1997, profesor-logoped în cadrul C.J.R.A.E. Bacău.

Ce veţi găsi pe platformă? Articole de specialitate logopedică, fişe de lucru, materiale pentru dezvoltarea limbajului, pentru prevenirea/ corectarea diferitelor tulburări de limbaj, instrumente de evaluare și terapie logopedică, sugestii de activităţi şi resurse pentru cadre didactice și părinţi.

Totodată, platforma Logorici este un mediu deschis, în care puteți solicita informații și recomandări de specialitate sau face schimburi de experiențe și bune practici în lucrul cu copilul cu logopatii.