Căsuța cu numere


„Căsuța cu numere” este un set de fișe de lucru pentru exersarea grafiei cifrelor (0-9) și a numărului 10. Materialul poate fi utilizat atât la clasa pregătitoare sau în familie, cât și în cabinetul logopedic, în terapia copiilor cu dificultăți în achiziția cifrelor și numerelor, a raportului număr-cantitate sau în asocierea cifră-număr.

Fișele de lucru sunt realizate sub forma unei case, compartimentată astfel încât copilul să învețe numărul atât sub aspect simbolic (învățare cognitivă), cât și grafic (învățare motorie). Copilul va asocia numărul cu cifra, va număra (degete, obiecte, cerculețe), raportând numărul la cantitate, va exersa succesiunea numerelor de la 0 la 10 pe o scară numerică, va experimenta forma cifrei prin dactilopictură, pictură cu bețigașe, plastilină sau colorare și va exersa grafia numărului, pe contur punctat și spații grafice diferite.

Materialul este conținut premium și poate fi descărcat de membrii Clubului Logorici, prin abonament Logoped sau Mentorat sau poate fi achiziționat printr-un abonament Fulger, împreună cu alte 7 materiale disponibile în arhive (detalii despre abonamente aici).

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mapa sunetului R

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului S

Urmărește

Arhive

Categorii

Traducere

error

Iți place blogul? Abonează-te pentru a afla noutățile!