Detalii abonamente

Abonamentul Fulger este destinat celor care doresc doar achiziționarea anumitor resurse publicate pe site. Puteți alege una dintre cele 7 resurse disponibile:

Veți primi pachetul ales prin e-mail, după ce veți comunica opțiunea dvs. pe adresa logorici.ro@yahoo.com

Nu veți avea acces la alte materiale, cu exceptia celor alese. Recomand acest abonament cadrelor didactice sau părinților, interesați doar de anumite resurse publicate pe site.


Abonamentul Instant 40 vă permite accesul imediat la o arhivă cu 40 de materiale logopedice, pe care o veți descărca cu un singur clic în dispozitivul dvs. Materialele, în format PDF sau PowerPoint (aplicații interactive sau drag&drop), sunt realizate pentru corectarea dislaliei, a retardului de limbaj sau a tulburărilor de scris-citit. Veți găsi în arhivă atât instrumente logopedice de bază pentru activitatea oricărui logoped (paletar logopedic, discuri logopedice, fișe de lucru pentru corectarea sunetelor, învățarea literelor, exersarea scris-cititului, corectarea discalculiei, dezvoltarea vocabularului), precum și jocuri și aplicații logopedice creative, care pot fi utilizate atât în cabinet, cât și în terapia logopedică online.

Vizualizați AICI cele 40 de materiale și detalii despre conținutul lor.


Abonamentul Logoped vă garantează accesul la toate materialele publicate în Club Logorici, timp de 1 an de la data abonării. Vor fi minim 52 de materiale, câte unul pe săptămână, dar nu veți avea acces la materialele deja publicate în arhivă, anterior abonării dvs. și nici nu veți cunoaște conținutul materialului până în momentul publicării lui. Descărcarea materialului se face săptămânal, ceea ce presupune accesarea săptămânală a site-ului. Materialele nu vor fi disponibile într-o arhivă și nu le puteți descărca pe toate odată, dar este posibilă recuperarea unui material ratat.

Dacă vă interesează mai multe materiale publicate anterior datei abonării dvs., dar și cele pe care le voi publica în viitor, puteti opta pentru un abonament Logoped și, la fiecare 4 resurse selectate din arhive, durata de valabilitate a abonamentului se va reduce cu o lună.

Vizualizați aici cele 2 arhive disponibile:

Arhiva materialelor premium (2021)

Arhiva materialelor premium (2022)


Abonamentul Mentorat vă permite accesul la toate materialele existente în arhivă, publicate în anul abonării dvs., precum și la materialele noi, care vor fi publicate în anul abonării, până la data de 31 decembrie, data expirării abonamentului. Spre exemplu, un abonament achiziționat în luna aprilie 2022 vă permite accesul la întreaga arhivă cu materiale premium publicate în Club Logorici în lunile ianuarie-aprilie 2022, dar și la toate resursele care vor fi publicate până la data de 31 decembrie 2022, data expirării abonamentului. De asemenea, veți avea acces la programe de terapie logopedică pe tipuri de tulburări, la modele de fișe logopedice, proiecte de activitate etc., la consultanță de specialitate privind completarea documentelor logopedice sau cazurile pe care le aveți în terapie, precum și reducere la plata unor cursuri sau webinarii. Îl recomand logopezilor aflați la început de drum sau celor care doresc să aibă acces la întreaga arhivă publicată în anul abonării, fără a fi nevoie de accesul săptămânal pe site pentru descărcarea materialelor. Perioada ideală pentru abonare este luna ianuarie/februarie dacă vizați activitatea de mentorat sau noiembrie/decembrie – dacă doriți doar accesul la arhivele cu documente logopedice și cu resursele publicate în anul respectiv.


Sper că aceste detalii v-au fost suficiente pentru a alege abonamentul care vi se potrivește. Vă aștept în Club Logorici!

Citiți cu atenție detaliile fiecărui tip de abonament! Dacă, totuși, aveți nelămuriri, solicitați informații prin e-mail pe adresa logorici.ro@yahoo.com ÎNAINTE DE A EFECTUA PLATA ABONAMENTULUI! RETURNAREA PLĂȚII NU ESTE POSIBILĂ!

Cu drag,

Maria Petrea