Detalii abonamente

Abonamentul Fulger este destinat celor care doresc doar achiziționarea anumitor resurse din arhiva cu materiale premium. Puteți alege oricare dintre cele 3 pachete cu resurse disponibile:

Veți primi pachetele alese prin e-mail, după ce veți comunica lista acestora pe adresa de e-mail logorici.ro@yahoo.com. Nu veți avea acces la alte materiale, cu exceptia celor alese. Recomand acest abonament cadrelor didactice sau părinților, interesați doar de anumite resurse publicate pe site.

Abonamentul Logoped vă garantează accesul la toate materialele publicate în Club Logorici, timp de 1 an de la data abonării. Vor fi minim 52 de materiale, câte unul pe săptămână, dar nu veți avea acces la materialele deja publicate în arhivă, anterior abonării dvs.


Abonamentul Mentorat vă permite accesul atât la materialele deja existente în arhivă, cât și la materialele noi, care vor fi publicate timp de 1 an, de la data abonării. De asemeni, veți avea acces la programe de terapie logopedică pe tipuri de tulburări, la modele de fișe logopedice, proiecte de activitate și tot ce presupune relația de mentorat (discutarea unor cazuri mai dificile, consiliere în privința completării documentelor logopedice etc). Îl recomand logopezilor aflați la început de drum sau celor care sunt interesați de tot ce este deja publicat în arhivă, dar și de materialele viitoare.


Dacă vă interesează mai multe materiale deja publicate, existente în arhivă, dar și cele pe care le voi publica în viitor, puteti opta pentru un abonament Logoped și, la fiecare 4 resurse selectate din arhivă, durata de valabilitate a abonamentului se va reduce cu o lună. Spre exemplu, dacă vă abonați la 1 septembrie 2021 și doriți 8 materiale publicate anterior, abonamentul dvs. va expira la 1 iulie 2022, cu 2 luni înaintea datei la care ar expira conform nivelului de abonare. În cele 10 luni de abonament, veți beneficia de minim o resursă premium pe săptămână.

Sper că aceste detalii v-au fost suficiente pentru a alege abonamentul care vi se potrivește. Vă aștept în Club Logorici!

Cu drag,

Maria Petrea