Cărticica mea de Crăciun


Pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului, o perioadă solicitantă pentru părinţi, m-am gândit să vă ofer un material care să îi ţină ocupaţi şi pe copii, un material cu activităţi şi fişe de lucru diverse (planşe de colorat, labirinturi, trasee grafice, diferenţe, asemănări, decupaje, dactilopictură, ghicitori, scurte poezii, activităţi matematice şi altele), toate cu tematica specifică sărbătorii mult aşteptate. Cărticica de Crăciun, pe lângă faptul că le ocupă timpul copiilor cu activităţi instructive, interesante, are şi darul de a-i introduce pe copii în spiritul magic al sarbătorii. Am creat-o pentru copii cu vârste între 4 şi 8 ani, dar am testat-o la cabinet şi am avut surpriza să-mi fie solicitată şi de către copii mai mari.

Materialul conţine 24 de pagini cu activități și o copertă faţă-spate, prima copertă putând fi personalizată cu numele copilului şi completarea a două enunţuri: ,,Îmi place să……. ”; ,,Crăciunul înseamnă pentru mine…….”, un mic imbold pentru a-şi pune întrebări şi a începe să se descopere ca persoană.

Cartea poate fi completată ca un calendar de Advent, lucrând o pagină pe zi (una sau două activități), de pe 1 până pe 24 decembrie. În acest fel, copilul poate urmări singur câte zile mai sunt până la sosirea Moșului.

Recomand imprimarea paginilor în format A3 color, pentru o vizualizare bună a activităților și decuparea cărții după contur, pentru a fi mai deosebită.

Descarcă aici material integral, în format PDF:

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

5 comments on “Cărticica mea de Crăciun

crivat.rodica

Multumim pentru materialele extraordinare!

Reply
Nicoară Maria Daniela

Mulțumesc!

Reply
Alina

Multumim pentru materialele extraordinare!

Reply
Floriana

Foarte interesante cartuliile. Multumim pentru tot!

Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Logorici – oferta de servicii și produse logopedice

Mă găsești și aici

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului Ș

Arhive

Mapa sunetului R

Categorii

Mapa sunetului S

Corectarea pronunției – fișe de lucru

Traducere

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!