libris.ro

orange.ro

Cărticica mea de Crăciun


Pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului, o perioadă solicitantă pentru părinţi, m-am gândit să vă ofer un material care să îi ţină ocupaţi şi pe copii, un material cu activităţi şi fişe de lucru diverse (planşe de colorat, labirinturi, trasee grafice, diferenţe, asemănări, decupaje, dactilopictură, ghicitori, scurte poezii, activităţi matematice şi altele), toate cu tematica specifică sărbătorii mult aşteptate. Cărticica de Crăciun, pe lângă faptul că le ocupă timpul copiilor cu activităţi instructive, interesante, are şi darul de a-i introduce pe copii în spiritul magic al sarbătorii. Am creat-o pentru copii cu vârste între 4 şi 8 ani, dar am testat-o la cabinet şi am avut surpriza să-mi fie solicitată şi de către copii mai mari.

Materialul conţine 24 de pagini, copertă faţă-spate, prima copertă putând fi personalizată cu numele copilului şi completarea a două enunţuri: ,,Îmi place să……. ”; ,,Crăciunul înseamnă pentru mine…….”, un mic imbold pentru a-şi pune întrebări şi a începe să se descopere ca persoană.

Imprimaţi foile în format A3 color, selectaţi paginile pe care le găsiţi potrivite vârstei copilului, decupaţi cartea după contur, pentru a fi mai deosebită, capsaţi paginile pe mijloc şi s-ar putea să aveţi surpriza unui copil care lucrează cu încântare mai mult decât o fişă! Crăciun fericit tuturor!

Descarcă aici întregul material Cărticica mea de Crăciun Descarcă

Întrebări sau comentarii

One comment on “Cărticica mea de Crăciun

Floriana

Foarte interesante cartuliile. Multumim pentru tot!

Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonare

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Arhive

Categorii

Traducere

error

Iți place blogul? Abonează-te, pentru a afla noutățile!