Animale domestice – aplicație interactivă pentru dezvoltarea vocabularului


„Animale domestice” este o aplicație interactivă, realizată în PowerPoint, care are ca obiectiv dezvoltarea vocabularului. Copilul va învăța să denumească și să identifice animalele domestice. Pentru a rula aplicația, apăsați butonul Slide Show din bara de sus a programului PowerPoint, apoi caseta From beginning, din submeniul următor.

Copilul va denumi animalele din partea stângă a fiecărui slide și va selecta doar animalele domestice, cu un click pe imaginea corespunzătoare. Dacă răspunsul este corect, imaginea se va deplasa pe planșa cu ferma. Dacă animalul nu este domestic, va apărea slide-ul „Mai încearcă!”. După ce completează planșa cu toate animalele domestice, copilul trece la slide-ul următor, apăsând butonul albastru din partea de jos a paginii.

Puteți folosi slide-urile și ca suport vizual pentru formularea propozițiilor sau dezvoltarea discursului narativ. Copilul poate descrie animalul preferat sau poate povesti pe tema „O zi la fermă”.

Vedeți aici video de prezentare:

Materialul este conținut premium, destinat membrilor Clubului Logorici. Dacă vă place, vă aștept în club, unde veți descoperi multe alte resurse interesante și atractive pentru dezvoltarea limbajului.

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Logorici – oferta de servicii și produse logopedice

Mă găsești și aici

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului Ș

Arhive

Mapa sunetului R

Categorii

Mapa sunetului S

Corectarea pronunției – fișe de lucru

Traducere

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!