25$ reducere Rezzimax Tuner Pro

Turnul colorat – poveste ilustrată pentru învățarea culorilor


„Turnul colorat” este o poveste ilustrată pentru învățarea culorilor, realizată în PowerPoint. Aplicația conține 23 de slide-uri, pe care copilul le va povesti succesiv, în scopul însușirii culorilor și dezvoltarea abilităților narative. Materialul poate fi utilizat și pentru exersarea pronunției. În acest caz, logopedul/ părintele va numi copilul astfel încât cuvântul să conțină sunetul care trebuie exersat (ex: Ștefan – pentru consolidarea sunetului Ș).

Pentru derularea aplicației ca o poveste, accesați setarea Slide Show – From Beginning și derulați slide-urile cu clic stânga pe mouse. Se va crea, astfel, efectul de mișcare și fiecare element nou introdus în poveste va fi evidențiat, ajutând copilul în nararea acțiunii.

Pentru atingerea obiectivului propus, puteți pune întrebări suplimentare legate de camera copilului: Ce culori au fanioanele de pe perete? Dar dinozaurii de pe noptieră/ mingea/ covorul etc.

Materialul este conținut premium și poate fi descărcat prin abonament. Dacă vă place, vă aștept în Club Logorici, cu materiale exclusive în fiecare săptămână!

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mapa sunetului R

Mă găsești și aici

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului S

Ghid de dezvoltare personală pentru copii – caiet interactiv

Arhive

Categorii

Traducere

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!

error

Iți place blogul? Abonează-te pentru a afla noutățile!