Labirintul literelor mici


„Labirintul literelor mici” este un material din categoria „Învățăm jucându-ne”, destinat copiilor de 5-8 ani, care are ca obiective familiarizarea copilului cu literele mici de tipar ale alfabetului român, exersarea auzului fonematic (recunoașterea sunetului în cuvinte) și dezvoltarea motricității fine.

Materialul are  29 de planşe, format A4. Fiecare planșă conține o literă mică de tipar prezentată sub forma unui labirint, o imagine color a unui personaj (care va străbate labirintul) și 3 imagini de colorat, cu sunetul în poziție inițială, pentru exersarea auzului fonematic și recunoașterea sunetului corespunzător literei în cuvinte. Planşa conţine şi imaginile literelor mici de tipar şi de mână, pentru facilitarea asocierii grafemului de tipar cu cel cursiv şi a sunetului cu litera.

Exercițiul de trasare a drumului prin labirint și de colorare a imaginilor îl ajută pe copil să iși dezvolte motricitatea fină, abilitate esențială în achiziția scrisului.

Materialul este conținut premium și poate fi descărcat integral de membrii Clubului Logorici. Dacă vă place, vă aștept în club, cu o mulțime de alte materiale interesante!

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Logorici – oferta de servicii și produse logopedice

Mă găsești și aici

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului Ș

Arhive

Mapa sunetului R

Categorii

Mapa sunetului S

Corectarea pronunției – fișe de lucru

Traducere

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!