25$ reducere Rezzimax Tuner Pro

Comoara – aplicație interactivă pentru corectarea sunetului C


„Comoara” este o aplicație interactivă pentru corectarea sunetului C. Conține 3 diapozitive, prin care copilul va exersa, într-un mod ludic, pronunția sunetului C în cuvinte, în poziție inițială, mediană și finală.

Aplicația dispune de un meniu principal, de unde logopedul va selecta diapozitivul pe care dorește să îl exerseze (C inițial, C median sau C final). Diapozitivele se derulează cu butonul Înainte sau apăsați butonul Acasă pentru a vă întoarce la pagina principală.

După ce introducem copilul în poveste, acesta trebuie să pronunțe independent sau reflectat cuvintele desemnate de imagini și să apese (clic stânga pe mouse) pe fiecare imagine, pentru a vedea dacă sub ea se ascunde vreo bilă; bilele găsite se vor deplasa automat în chenarul din dreapta paginii. Fiecare diapozitiv conține câte 15 imagini ale unor cuvinte cu sunetul C în poziție inițială, mediană și finală. După exersarea tuturor cuvintelor de pe un diapozitiv sau când copilul a găsit cele cinci bile, apăsați pe cufăr pentru a-l deschide. Puteți stabili o recompensă materială pentru reușita descuierii cufărului (un sticker autocolant, o bomboană, un joc preferat etc.).

Materialul este conținut premium, destinat membrilor Clubului Logorici. Dacă vă place, vă aștept în club!

Distribuie articolul:

Întrebări sau comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mapa sunetului R

Mă găsești și aici

Notificări prin email

Introdu adresa de email și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Mapa sunetului S

Ghid de dezvoltare personală pentru copii – caiet interactiv

Arhive

Categorii

Traducere

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!

error

Iți place blogul? Abonează-te pentru a afla noutățile!