Abonament Premium

Abonamentul Premium vă permite accesul la o arhivă cu documente logopedice (Portofoliul logopedului), care conține programe de terapie logopedică pe tipuri de tulburări, modele de fișe logopedice, proiecte de activitate terapeutică, fișe de terapie, planuri personalizate de intervenție etc., precum și la toate materialele care vor fi publicate în anul abonării, de la 1 ianuarie până la data de 31 decembrie, data expirării abonamentului.

De asemenea, veți beneficia de reducere la achiziționarea unor produse din Magazin și la plata unor cursuri sau webinarii, desfășurate în anul abonării.

Abonamentul nu este valabil 12 luni din momentul abonării! Data de expirare este 31 decembrie (anul abonării), indiferent de data la care ați achiziționat abonamentul. De exemplu, un abonament achiziționat în luna aprilie 2024 vă permite accesul la întreaga arhivă cu materiale premium publicate în Club Logorici în lunile ianuarie-aprilie, dar și la toate resursele care vor fi publicate până la data de 31 decembrie 2024, data expirării abonamentului.

Abonamentul nu permite accesul la resurse publicate în anii anteriori abonării!

Recomand abonamentul logopezilor aflați la început de drum, care au nevoie de modele de bune practici din partea unui logoped cu experiență.


Preț: 250 lei

Data expirării: 31 decembrie

Cont de utilizator: necesar – atât pentru plata online, cât și pentru opțiunea de plată offline. În acest ultim caz, contul va fi creat de administratorul site-ului și veți primi detaliile de conectare, pe adresa de e-mail de pe care ați trimis dovada efectuării plății abonamentului.


Citiți cu atenție detaliile fiecărui tip de abonament! Dacă, totuși, aveți nelămuriri, solicitați informații prin e-mail pe adresa logorici.ro@yahoo.com ÎNAINTE DE A EFECTUA PLATA ABONAMENTULUI! RETURNAREA PLĂȚII NU ESTE POSIBILĂ!

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!