Abonament Premium

Abonamentul Premium vă permite accesul la Portofoliul logopedului, o arhivă cu documente logopedice, care conține programe de terapie logopedică pe tipuri de tulburări, modele de fișe logopedice, proiecte de activitate terapeutică, fișe de terapie, planuri personalizate de intervenție etc., precum și la toate materialele care vor fi publicate în Club Logorici în anul abonării, de la 1 ianuarie până la data de 31 decembrie, data expirării abonamentului.

De asemenea, veți beneficia de 15% reducere la plata cursurilor de logopedie în format asincron, disponibile pe platformă.

Abonamentul nu este valabil 12 luni din momentul abonării! Data de expirare este 31 decembrie (anul abonării), indiferent de data la care ați achiziționat abonamentul. De exemplu, un abonament achiziționat în luna aprilie 2024 vă permite accesul la întreaga arhivă cu materiale premium publicate în Club Logorici în lunile ianuarie-aprilie, dar și la toate resursele care vor fi publicate până la data de 31 decembrie 2024, data expirării abonamentului.

Abonamentul nu permite accesul la resurse publicate în anii anteriori abonării!

Recomand abonamentul logopezilor aflați la început de drum, care au nevoie de modele de bune practici din partea unui logoped cu experiență.


După efectuarea plății, veți primi prin e-mail detaliile contului de abonat și factura fiscală.


Citiți cu atenție detaliile fiecărui tip de abonament! Dacă, totuși, aveți nelămuriri, solicitați informații prin e-mail pe adresa logorici.ro@yahoo.com ÎNAINTE DE A EFECTUA PLATA ABONAMENTULUI! RETURNAREA PLĂȚII NU ESTE POSIBILĂ!

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!