Abonament Favorit

Abonamentul Favorit vă permite accesul la unul dintre pachetele cu materiale logopedice pe tipuri de tulburări. Puteți opta între următoarele pachete (clic pe fiecare pachet pentru vizualizarea materialelor pe care le conține):

Veți primi pachetul ales prin email, după ce veți comunica opțiunea dvs. pe adresa logorici.ro@yahoo.com

Fiecare pachet conține materiale realizate în format PDF sau PowerPoint (aplicații interactive sau drag&drop), pentru a fi utilizate în terapia unei anumite tulburări logopedice: tulburare de pronunție, întârziere în apariția/dezvoltarea limbajului (resursele din acest pachet sunt potrivite și pentru tulburările din spectrul autismului) sau tulburare de scris-citit.

Nu veți avea acces la alte materiale publicate în Club Logorici, cu exceptia celor din pachetul ales. Recomand acest abonament logopezilor interesați de achiziționarea de jocuri logopedice, aplicații, fișe de lucru create pentru o tulburare anume, cu obiective terapeutice specifice.


Preț: 200 lei (1 pachet cu materiale)

Data expirării: după 24 ore de la abonare

Cont de utilizator: necesar doar în cazul plății online (pe site)


Citiți cu atenție detaliile fiecărui tip de abonament! Dacă, totuși, aveți nelămuriri, solicitați informații prin e-mail pe adresa logorici.ro@yahoo.com ÎNAINTE DE A EFECTUA PLATA ABONAMENTULUI! RETURNAREA PLĂȚII NU ESTE POSIBILĂ!

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!