Plata offline

Ești interesat de un abonament la Club Logorici sau de achiziționarea anumitor produse (vezi MAGAZIN), dar nu dorești să faci plata online? Ai opțiunea de plată offline!

Cum procedezi?

  1. Plătește offline abonamentul/produsul ales, prin transfer bancar în contul:

IBAN: RO54BTRLRONCRT0601401401 Banca Transilvania

Titular cont: Petrea Maria-Ramona

Important!

  • În secțiunea Detalii plată, scrie tipul abonamentului ales (Fulger, Logoped, Instant 40 sau Mentorat) sau numele produsului pe care dorești să îl achiziționezi.

2. Completează formularul cu numele tău, adresa de e-mail (pe care dorești să deschizi contul de abonat sau să primești materialele) și încarcă dovada plății AICI sau prin e-mail la adresa logorici.ro@yahoo.com, specificând tipul de abonament sau produsele dorite.

3. În scurt timp, îți voi activa abonamentul ales (Logoped, Instant 40 sau Mentorat) și îți voi trimite detaliile contului prin e-mail. Vei putea ulterior să modifici datele contului, din secțiunea ,,Contul meu”.

4. Pentru Abonamentul Fulger sau achiziționarea anumitor produse de pe site, contul nu este necesar; după confirmarea plății, vei primi materialele solicitate pe adresa de e-mail specificată în formular.

5. Pentru orice tip de abonament sau produs din magazin, poți solicita aici și link-ul de plată offline prin Revolut, specificând în mesaj tipul abonamentului sau produsul pe care dorești să îl achiziționezi.