25$ reducere Rezzimax Tuner Pro

Politica de confidențialitate (aplicații mobile)

1. Generalități

 1.1 Infoland (în calitate de dezvoltator) și Petrea I Maria-Ramona Întreprindere Individuală (în calitate de autor), numiți în continuare ,,proprietarii aplicației” respectă nevoia dvs. de confidențialitate online și de protejare a informațiilor cu caracter personal pe care le veți împărtăși cu noi, ca utilizatori ai aplicaților noastre mobile. Practica noastră în ceea ce privește utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal este prezentată mai jos în prezenta Declarație privind politica de confidențialitate. Prin descărcarea și utilizarea oricărei aplicații mobile, vă exprimați acordul asupra condițiilor din Declarația privind politica de confidențialitate. În cazul unei modificări importante, vă vom anunța printr-un anunț vizibil pe site-ul web www.logorici.ro. Prezenta Declarație privind politica de confidențialitate se aplică în mod exclusiv aplicațiilor mobile.

1.2. Proprietarii aplicației vor prelucra datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu procedurile Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) din România, în calitate de controlor al datelor dvs. cu caracter personal.

1.3. Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de proprietarii aplicației în conformitate cu Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a datelor și cu alte reglementări aplicabile în domeniu. Datele dvs. cu caracter personal vor fi utilizate exclusiv în scopul furnizării serviciilor oferite prin aplicațiile mobile.

1.4. Politica noastră de confidențialitate are la baza angajamentul nostru față de următoarele principii de confidențialitate:

• Ne angajăm să creăm un mediu online sigur pentru toți utilizatorii noștri.

• Nu vindem informațiile dvs. personale către terți.

• Nu colectăm mai mult decât este necesar informațiile pe care ni le furnizați și tratăm cu seriozitate protecția informațiilor dvs.

• Nu afișăm reclame de la terți în aplicațiile mobile educative, scopul nostru fiind acela de a oferi logopezilor/părinților instrumente utile pentru dezvoltarea/evaluarea limbajului copilului.

1.5. Politica noastră de confidențialitate descrie ce informații colectăm de la utilizatorii noștri, cum folosim aceste informații și ce facem pentru a le proteja. Prin descărcarea și utilizarea aplicațiilor noastre, sunteți de acord cu practicile de prelucrare a informațiilor descrise în această politică de confidențialitate.

2. Ce informații colectăm?

2.1. Temeiul legal pentru prelucrare: respectarea obligațiilor legale la care suntem supuși (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protecția datelor 2016/679).

 2.2. Aplicațiile noastre mobile nu necesită înregistrare, crearea unui cont sau numele copilului, în consecință nu colectăm informații personale atunci când utilizați aplicațiile.

2.3. Proprietarii aplicațiilor vor colecta doar informațiile personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra prin email sau prin completarea formularului din secțiunea ,,Contact”, atunci când trimiteți sugestii sau întrebări referitoare la funcționarea aplicației. Astfel, pot fi colectate date despre numele dvs., adresa de email, adresa IP sau alte date pe care le furnizați benevol. Proprietarii aplicațiilor nu vor cere niciodată date referitoare la parole, adrese, numere de telefon, conturi bancare, carduri și alte informații personale.

2.4. Colectăm în scop statistic și tehnic informații despre modul în care utilizatorii folosesc aplicațiile, cum ar fi țara de origine, timpul petrecut în aplicație și tipul dispozitivului. Aceste date sunt colectate statistic și nu sunt asociate cu un ID de cont intern, deci nu colectăm datele dvs. personale.

2.5. Aplicațiile cu plată nu colectează datele oferite în magazinul de aplicații pentru efectuarea plății la achiziționarea produsului (date referitoare la nume, card de credit etc). Aceste informații sunt private, proprietarii aplicației neavând acces la ele. Plata se va efectua în condițiile de siguranță oferite de magazinul de aplicații. prin care ați descărcat aplicația.

3. Cum folosim informațiile pe care le colectăm

Folosim informațiile pe care le colectăm:

• în scop statistic, pentru a opera, întreține, îmbunătăți și oferi toate functionalitățile aplicațiilor noastre.

• pentru a comunica cu dvs. și pentru a răspunde la întrebări, atunci când solicitarea vine din partea dvs.

• pentru a analiza și înțelege tendințele de utilizare, comportamentele și preferințele utilizatorilor noștri, pentru a îmbunătăți modul în care funcționează aplicațiile.

4. Cui dezvăluim informațiile

4.1.  Proprietarii aplicației nu vor dezvălui către terțe persoane informațiile dvs. cu caracter personal, pe care le transmiteți prin email sau în secțiunea ,,Contact” (email, nume sau alte date pe care le oferiți).

4.2. Vom partaja cu partenerii noștri date statistice, informații demografice, agregate generice care nu au legătură cu datele cu caracter personal privind vizitatorii și utilizatorii.

5. Durata stocării datelor dvs.

​5.1. Această secțiune stabilește cât timp păstrăm datele colectate. Am stabilit perioade de păstrare specifice în cazul datelor cu caracter personal. În cazul datelor statistice, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retenție.

 5.2. Perioada de retenție a datelor dvs. cu caracter personal este activă doar până la soluționarea problemelor pe care ni le semnalați prin email sau în secțiunea ,,Contact”. Atunci când faceți o cerere sau ne contactați din orice motiv, fie prin email sau prin intermediul formularului nostru de contact de pe site, vom păstra informațiile dvs. atât timp cât este necesar să răspundem pentru a rezolva cererea, după care vom șterge informațiile dvs.

5.3. Informațiile colectate statistic (date demografice, date generice despre dispozitiv, care nu implică informații cu caracter personal) vor fi stocate si prelucrate atât timp cât aplicațiile vor fi active în magazinul de aplicații.

6. Aplicarea politicii de confidențialitate

Depunem toate eforturile, inclusiv prin efectuarea de revizuiri periodice, pentru a ne asigura că informațiile cu caracter personal furnizate de dvs. sunt utilizate în conformitate cu prezenta Declarație privind politica de confidențialitate. Dacă aveți orice nelămuriri cu privire la aderarea noastră la prezenta Declarație privind politica de confidențialitate sau modul în care informațiile cu caracter personal sunt utilizate în scopul furnizării serviciilor noastre,  vă rugăm să ne contactați prin email sau prin formularul de contact de pe site-ul web. Vă vom contacta pentru a răspunde preocupărilor dvs. și, de asemenea, vom colabora cu autoritățile de reglementare în acest sens, dacă este necesar.

7. Notificarea modificărilor

Orice modificări aduse la Declarația privind politica de confidențialitate vor fi afișate pe site-ul www.logorici.ro, pentru a vă ține la curent cu orice schimbare referitoare la natura informațiilor colectate, modul de colectare și utilizarea informațiilor. Dacă, în orice moment, decidem să folosim informațiile cu caracter personal în alt mod decât cel declarat la momentul colectării lor, vă vom anunța prin mesaj vizibil pe site și vă vom oferi posibilitatea de a renunța la aceste noi utilizări.

8. Dispoziții finale

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la prezenta Declarație privind politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa infoland.tehnic@gmail.com sau prin formularul de ,,Contact” disponibil pe site-ul web www.logorici.ro. Vom răspunde la toate întrebările în termen de 15 de zile de la data primirii. În cazul în care cererea dvs. nu este soluționată în acest termen rezonabil estimat, vă rugăm să contactați Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România. ANSPDCP va servi ca punct de legătură cu noi în soluționarea problemelor dvs.

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!