Ghid Abonare

Acest ghid vă va îndruma pas cu pas pentru achiziționarea unui abonament la Club Logorici.

Cuprins:

I. ABONAMENT CU PLATA ONLINE

A. Utilizator nou (Înregistrare)

B. Utilizator existent (Reînnoire abonament)

II. ABONAMENT CU PLATA OFFLINE

I. ABONAMENT CU PLATA ONLINE

A. Utilizator Nou (Înregistrare)

1. Primul pas pentru a vă abona la Club Logorici și a accesa conținutul premium disponibil este să vă creați un cont.  Din pagina Conținut premium, apăsați butonul ,,Creează cont”.

Dacă vă aflați pe oricare altă pagină a site-ului, trebuie să apăsați pe butonul ,,Contul meu”, situat în bara de navigație a paginii. 

Se va deschide o pagină care conține două căsuțe de tip text, una destinată Numelui de utilizator sau Adresei de e-mail și cealaltă pentru Parolă. Dacă vedeți altă pagină, înseamnă că sunteți deja logat într-un cont, iar pentru achiziționarea unui abonament trebuie să accesați secțiunea Utilizator existent (Reînnoire abonament) din acest ghid. 

După crearea contului, veți utiliza această pagină pentru a vă loga, în cazul în care veți fi delogat sau veți dori să accesați conținutul premium de pe alt dispozitiv. 

Pentru crearea unui cont, apăsați pe textul ,,Join Now”, aflat în partea de mijloc-jos a paginii. 

2. Acum vă aflați în pagina ,,Tipuri de Abonament”, de unde puteți alege unul dintre cele patru nivele de abonament disponibile: Fulger, Favorit, Logoped, Premium sau Mentorat. Detaliile despre fiecare abonament se pot găsi sub imaginea corespunzătoare, în această pagină. 

După ce vă hotărâți asupra unuia dintre abonamente, derulați în jos pagina și apăsați butonul ,,Alege” de lângă abonamentul corespunzător. 

3. După ce ați ales tipul de abonament, veți fi direcționat în pagina ,,Abonare”. În prima parte a paginii, puteți reciti detaliile abonamentului ales. Pentru a finaliza procesul de abonare, creare a contului și pentru a efectua plata online, derulați în jos pagina și veți găsi un formular pentru înregistrare. Completați toate căsuțele cu datele corespunzătoare: 

  • Numele de Utilizator
  • Parola 
  • Confirmarea Parolei (repetați parola scrisă anterior) 
  • Adresa de e-mail (o adresă la care aveți acces, pentru a primi viitoare informații legate de abonamentul dvs.)
  • Confirmarea adresei de e-mail (repetați adresa de e-mail scrisă anterior)

După ce ați completat formularul, apăsați tasta ,,Enter” sau dați click pe butonul verde ,,Plătește Online” aflat sub formular.

4. După ce ați apăsat butonul de plată sau tasta ,,Enter” veți fi redirecționat la pagina securizată pentru gestionarea plăților. Plata se face prin PayPal, dar un cont de PayPal nu este obligatoriu pentru realizarea plății cu cardul. 

Dacă aveți un cont de PayPal, puteți să vă logați și să selectați ca metodă de plată un card salvat în cont, banii pe care îi aveți deja în PayPal sau să adăugați un nou card. 

Dacă nu aveți un cont de PayPal, selectați butonul gri din partea de jos a paginii. 

5. Acum trebuie să introduceți detaliile cardului pe care doriți să îl folosiți pentru plată. Introduceți toate datele cerute și asigurați-vă că acestea sunt corecte. 

Vă informăm că toate detaliile introduse în această pagină sunt private. Deținătorul site-ului Logorici nu are acces la detaliile cardului dvs. sau la datele introduse pe formularele aferente site-ului PayPal. 

Mai jos în formular va fi necesar să introduceți numărul de telefon și adresa de e-mail și să alegeți dacă doriți sau nu să vă creați un cont PayPal. Acest aspect nu afectează achiziționarea abonamentului. Dacă nu doriți să vă creați un cont, selectați opțiunea ,,Nu, nu doresc crearea unui cont acum”.

După aceasta, apăsați pe butonul albastru de plată aflat la finalul formularului (limba în care este scris formularul poate să difere în funcție de setările calculatorului sau browserului folosit de dvs.).

Sunteți gata! 

În funcție de cardul folosit și de banca emitentă, este posibil să fie necesară o verificare a plății. După finalizarea confirmării, puteți reveni la site și conținutul premium va fi disponibil.

B. Utilizator Existent (Reînnoire Abonament)

Acest capitol din ghid vă va îndruma pas cu pas prin procesul de reînnoire a abonamentului. Acest proces este necesar pentru abonații care doresc să se reaboneze, după expirarea primului abonament, folosind același cont. 

Pentru a începe, selectați din bara de navigare a site-ului meniul ,,Contul Meu”.

Acum vă aflați în pagina de logare, unde veți introduce detaliile contului dvs, setate atunci când ați creat contul. După ce ați introdus datele de logare, dați click pe butonul ,,Autentificare” sau apăsați tasta ,,Enter”.

Dacă nu aveți deja un cont, consultați prima parte a ghidului care vă va îndruma prin procesul inițial de creare și abonare. 

După ce v-ați logat, reintrați în pagina ,,Contul Meu”, în cazul în care ați fost redirecționat către o altă pagină. 

Din pagina ,,Contul Meu”, în tabelul ,,Abonamentele Mele” veți vizualiza textul ,,Nu ai niciun abonament activ. Alege un abonament”. Dați click pe textul ,,Alege un abonament”.

Dacă în locul acestui text vă apar datele abonamentului achiziționat anterior, atunci abonamentul este încă valabil și nu este necesară reînnoirea lui. 

Din pagina ,,Tipuri de Abonament”, veți alege unul dintre cele patru nivele de abonament disponibile: Fulger, Favorit, Logoped, Premium sau Mentorat. Detaliile despre fiecare abonament se pot găsi sub imaginea corespunzătoare, în această pagină. 

După ce vă hotărâți asupra unuia dintre abonamente, dați scroll până în partea de jos a paginii și apăsați butonul ,,Alege” de lângă abonamentul corespunzător. 

Deoarece sunteți deja logat în cont, nu mai este necesar să introduceți numele de utilizator, parola și adresa de e-mail și puteți apăsa direct pe butonul de „Plătește Online”. 

După ce ați apăsat butonul de plată sau tasta ,,Enter” veți fi redirecționat pe pagina securizată pentru gestionarea plăților. Plata se face prin PayPal, dar un cont de PayPal nu este obligatoriu pentru realizarea plății cu cardul. 

Dacă aveți un cont de PayPal, puteți să vă logați și să selectați ca metodă de plată un card salvat în cont, banii pe care îi aveți deja în PayPal sau să adăugați un nou card. 

Dacă nu aveți un cont de PayPal, selectați butonul gri din partea de jos a paginii. 

Acum trebuie să introduceți detaliile cardului pe care doriți să îl folosiți pentru plată. Asigurați-vă că acestea sunt corecte. 

Vă informăm că toate detaliile introduse în această pagină sunt private. Deținătorul site-ului Logorici nu are acces la detaliile cardului dvs. sau la datele introduse pe formularele aferente site-ului PayPal. 

Mai jos în formular va fi necesar să introduceți numărul de telefon, adresa de e-mail și să alegeți dacă doriți sau nu să vă creați un cont PayPal. Acest aspect nu afectează achiziționarea abonamentului. Dacă nu doriți să vă creați un cont, selectați opțiunea ,,Nu, nu doresc crearea unui cont acum”.

După aceasta, apăsați pe butonul albastru de plată, aflat la finalul formularului (limba în care este scris formularul poate să difere în funcție de setările calculatorului sau browserului folosit de dvs.).

Sunteți gata! 

În funcție de cardul folosit și de banca emitentă este posibil să fie necesară o verificare a plății. După finalizarea procesului de confirmare, puteți reveni la site și conținutul premium va fi disponibil accesând Club Logorici din bara de meniu sau butonul Descarcă aflat sub fiecare articol.

 

II. ABONAMENT CU PLATA OFFLINE

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!