25$ reducere Rezzimax Tuner Pro

Detalii abonamente

Abonamentul Fulger este destinat celor care doresc doar achiziționarea anumitor resurse publicate pe site. Puteți alege una dintre cele 7 resurse disponibile:

Veți primi pachetul ales prin e-mail, după ce veți comunica opțiunea dvs. pe adresa logorici.ro@yahoo.com

Nu veți avea acces la alte materiale, cu exceptia celor alese. Recomand acest abonament cadrelor didactice sau părinților, interesați doar de anumite resurse publicate pe site.


Abonamentul Favorit vă permite accesul la unul dintre pachetele cu materiale logopedice pe tipuri de tulburări. Puteți alege dintre următoarele pachete (clic pe fiecare pachet pentru vizualizarea materialelor pe care le conține):

Veți primi pachetul ales prin email, după ce veți comunica opțiunea dvs. pe adresa logorici.ro@yahoo.com

Fiecare pachet conține materiale realizate în format PDF sau PowerPoint (aplicații interactive sau drag&drop), pentru a fi utilizate în terapia unei anumite tulburări logopedice: tulburare de pronunție, întârziere în apariția/dezvoltarea limbajului (resursele din acest pachet sunt potrivite și pentru tulburările din spectrul autismului) sau tulburare de scris-citit.

Nu veți avea acces la alte materiale publicate în Club Logorici, cu exceptia celor din pachetul ales. Recomand acest abonament logopezilor interesați de achiziționarea de jocuri logopedice, aplicații, fișe de lucru create pentru o tulburare anume, cu obiective terapeutice specifice.


Abonamentul Logoped vă garantează accesul la materialele publicate în Club Logorici, timp de 1 an, anul abonării (1 ianuarie – 31 decembrie). Abonamentul va expira la 31 decembrie, indiferent de data abonării. De exemplu: dacă vă abonați în luna aprilie, abonamentul dvs. va expira la 31 decembrie, dar veți avea acces la toate resursele publicate în Club Logorici de la 1 ianuarie. Până la expirarea abonamentului, vor fi publicate minim 52 de materiale, câte unul pe săptămână. Nu veți cunoaște conținutul materialului până în momentul publicării lui. Aveți acces nelimitat la materiale pe toată perioada de abonare, ceea ce înseamnă că le puteți descărca în orice moment, nefiind necesar accesul săptămânal pe site. Materialele vor fi disponibile într-o arhivă și le puteți accesa și descărca de câte ori doriți (pentru cazurile în care schimbați dispozitivul sau rătăciți un material deja descărcat).

Acest tip de abonament nu permite accesul la resursele premium publicate în arhiva Portofoliul logopedului.


Abonamentul Premium vă permite accesul la o arhivă cu documente logopedice (Portofoliul logopedului), care conține programe de terapie logopedică pe tipuri de tulburări, modele de fișe logopedice, proiecte de activitate terapeutică, fișe de terapie, planuri personalizate de intervenție etc, precum și la toate materialele care vor fi publicate în anul abonării, până la data de 31 decembrie, data expirării abonamentului (minim 52 de resurse/an). De exemplu, un abonament achiziționat în luna aprilie vă permite accesul la întreaga arhivă cu materiale publicate în Club Logorici în lunile ianuarie-aprilie, dar și la toate resursele care vor fi publicate până la data de 31 decembrie, data expirării abonamentului. De asemenea, veți beneficia de reduceri la achiziționarea unor produse din Magazin și la plata unor cursuri sau webinarii, desfășurate în anul abonării.

Recomand abonamentul logopezilor aflați la început de drum, care au nevoie de modele de bune practici, pe care le-am aplicat în cei 26 de ani de activitate logopedică.


Abonamentul Mentorat conține cel mai complex pachet de resurse și servicii disponibil pe site. Acest tip de abonament vă permite accesul la toate resursele cuprinse în abonamentul Premium (Portofoliul logopedului și materialele publicate în Club Logorici, pe perioada abonării), dar și la Bateria de teste și probe pe care le folosesc în evaluarea logopedică, precum și la 50 de materiale postate în Club Logorici în anii anteriori abonamentului, pe care le puteți alege din arhivele 2021-2023 (o adevărată ludotecă logopedică, pentru care veți avea nevoie doar de imprimantă și laminator). Totodată, aveți 30% reducere la plata cursurilor organizate sincron în perioada abonării și 50% reducere la plata cursurilor disponibile pe platformă (în format asincron), precum și 30% reducere la achiziționarea cărților/ auxiliarelor logopedice din Magazin.

Punctul forte al abonamentului îl constituie, însă, relația de mentorat, care vă permite să beneficiați de experiența mea profesională, dobândită în 26 de ani de logopedie, în care am lucrat peste 21 000 de ședințe logopedice, cu peste 2 100 de cazuri. Astfel, veți beneficia de consultanță în planificarea activității și organizarea cabinetului (dotare necesară, instrumentar, organizarea ședințelor, comunicarea cu părinții etc.), consultanță asupra cazurilor pe care le aveți în terapie (evaluare, diagnostic, direcții terapeutice), consultanță în orientarea traseului profesional și al dezvoltării personale (pentru că suntem tentați să facem cursuri peste cursuri, fără a ști exact dacă ne vor fi utile), consultanță în elaborarea și completarea documentelor logopedice (un ajutor structurat în marea de hârțoage pe care suntem nevoiți să le completăm periodic).

Acest abonament este pentru tine, dacă:

  • ești logoped școlar sau ai un cabinet logopedic privat, unde lucrezi preponderent cu copii și adolescenți cu tulburări de vorbire, limbaj și comunicare (neurotipici sau neurodiverși, cu patologii complexe);
  • simți că ai nevoie de îndrumare/susținere în evaluarea copiilor cu logopatii, în stabilirea diagnosticului, în elaborarea planurilor terapeutice pentru diferite tulburări;
  • ți-ar fi util un schimb de experiență, pentru a ieși din rutină și găsești că e mereu loc de mai bine în ceea ce faci;
  • simți nevoia să te sfătuiești cu cineva în privința metodelor/procedurilor/tehnicilor optime atunci când tratezi un caz;
  • nu ai suficiente materiale logopedice în cabinet și nici posibilitatea financiară de a cumpăra mereu altele noi;
  • ești pierdut în oceanul de hârtii pe care le ai de completat sau în oferta de cursuri de formare/perfecționare și nu știi exact dacă și ce să urmezi, dacă și când îți vor fi utile în cabinet;
  • îți dorești să ai succes și să fii eficient în activitatea ta, dar volumul de muncă și complexitatea cazurilor te copleșesc.

Acest abonament nu este pentru tine, dacă:

  • ești logoped într-o instituție medicală sau lucrezi în propriul cabinet cu adulți cu tulburări de limbaj (tulburări cu substrat neurologic, afazie, tulburări de voce, tulburări de deglutiție). În aceste cazuri, experiența mea clinică este limitată, iar informațiile teoretice pe cere ți le pot oferi le poți găsi și din alte surse.

Sper că aceste detalii v-au fost suficiente pentru a alege abonamentul care vi se potrivește. Vă aștept în Club Logorici!

Citiți cu atenție detaliile fiecărui tip de abonament! Dacă, totuși, aveți nelămuriri, solicitați informații prin e-mail pe adresa logorici.ro@yahoo.com ÎNAINTE DE A EFECTUA PLATA ABONAMENTULUI! RETURNAREA PLĂȚII NU ESTE POSIBILĂ!

Cu drag,

Maria Petrea

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!