Abonament Logoped

Abonamentul Logoped vă garantează accesul la materialele publicate în Club Logorici, timp de 12 luni, de la 1 ianuarie până la 31 decembrie (anul abonării), nu 12 luni din momentul abonării! Abonamentul va expira la 31 decembrie, indiferent de data de abonare. De exemplu: dacă vă abonați în luna aprilie, abonamentul dvs. va expira la 31 decembrie, dar veți avea acces la toate resursele publicate în Club Logorici de la 1 ianuarie.

Până la expirarea abonamentului, vor fi publicate minim 52 de materiale, câte unul pe săptămână. Nu veți cunoaște conținutul materialului până în momentul publicării lui.

Aveți acces nelimitat la materiale pe toată perioada de abonare, ceea ce înseamnă că le puteți descărca în orice moment, nefiind necesar accesul săptămânal pe site. Materialele vor fi disponibile într-o arhivă și le puteți accesa și descărca de câte ori doriți (pentru cazurile în care schimbați dispozitivul sau rătăciți un material deja descărcat). Nu veți avea acces la materialele publicate în anii anteriori abonării dvs.


După efectuarea plății, veți primi prin e-mail detaliile contului de abonat și factura fiscală.


Citiți cu atenție detaliile fiecărui tip de abonament! Dacă, totuși, aveți nelămuriri, solicitați informații prin e-mail pe adresa logorici.ro@yahoo.com ÎNAINTE DE A EFECTUA PLATA ABONAMENTULUI! RETURNAREA PLĂȚII NU ESTE POSIBILĂ!

Nu puteți copia conținutul acestei pagini!