noriel.ro

cartepedia.ro

Cărţile Mariei: Marile minciuni nevinovate, de Liane Moriarty (concurs 4)


Iată-ne ajunşi în săptămâna a 4-a de concurs, cu o nouă carte: Marile minciuni nevinovate, de Liane Moriarty, autor de succes internaţional, căruia i-au fost traduse în română mai multe cărţi, cea propusă pentru concurs fiind chiar ecranizată într-un serial, cu o distribuţie de zile mari, avându-le pe Nicole Kidman si Reese Witherspoon în rolurile principale.

,,Marile minciuni nevinovate” este o poveste despre căsătorie, maternitate, viaţa familiilor moderne din clasa de mijloc şi, nu în ultimul rând, despre minciunile periculoase pe care ni le spunem ca să putem supravieţui.

Întrebarea la care vă invit să răspundeţi săptămâna aceasta, pentru a vă înscrie în concurs, este următoarea: În ce carte v-aţi regăsit cel mai bine (ca personaj sau situaţii de viaţă)?

Răspundeţi printr-un comentariu în caseta de mai jos şi sunteţi înscrişi în concurs! Concursul se va derula timp de o săptămână, până sâmbătă 12 ianuarie 2019, ora 20.00. Se poate înscrie la concurs orice persoană cu vârsta peste 16 ani și domiciliul în România. Este permisă o singură înscriere. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi anunţat duminică, 13 ianuarie 2019. Succes tuturor!

Update: Avem un câștigător: comentariul nr. 2, Maria Vs. Felicitări! Concursul se oprește aici, deși intenționam să dureze mai mult. Mulțumesc tuturor pentru comentarii și aprecieri!

Întrebări sau comentarii

5 comments on “Cărţile Mariei: Marile minciuni nevinovate, de Liane Moriarty (concurs 4)

Daniela Marian

Lorelai de Ionel Teodoreanu .O carte superbă, care m-a emoționat.

Reply
Mihaiela Dicoiu

Imi plac poveștile de viață, destinele complicate ale unor personaje. N-as putea zice că mă regăsesc în vreun personaj sau situație de viață din cărți, dar îmi place să mă implic, imaginativ, în rezolvarea cazurilor de care au parte personajele detectiv, psiholog…

Reply
Angelica Miron

Amintiri din copilărie! Când eram mică împreună cu surorile mele făceam multe năzbâtii(am crescut la ţară).Nică a fost o sursă bună de inspirații.

Reply
Maria Vs.

Cand eram mai mica ma simteam foarte apropiata de Cosette din Mizerabilii a lui Victor Hugo. De atunci nu cred ca m-am mai identificat atat de bine cu un personaj. Rezonam cu dezamagirile si necazurile ei si ulterior m-am regasit in fericirea ei alaturi de Marius.

Reply
Ivanciuc

Lion King

Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonare

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Arhive

Categorii

Traducere

error

Iți place blogul? Abonează-te, pentru a afla noutățile!