Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului logorici.ro

1. Informaţii despre site

Logorici.ro este un site de logopedie, dedicat logopezilor şi părinţilor interesaţi de corectarea sau prevenirea tulburărilor de limbaj la copii.

2. Proprietatea intelectuală

2.1. Conţinutul şi design-ul logorici.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea deținătorului site-ului – PETREA I. MARIA-RAMONA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ si sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Este interzisă orice utilizare a conţinutului aparţinând logorici.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document. Materialele oferite pentru descărcare pot fi utilizate numai în interes personal, în lucrul cu copilul, de către părinţi sau educatori/ logopezi la clasă/ cabinet. Este interzisă preluarea, copierea, modificarea materialelor logorici.ro pe alte site-uri sau reţele de socializare, precum şi publicarea conţinutului logorici.ro, fără acordul explicit al autorului, orice încălcare a acestei prevederi fiind pedepsită conform legislaţiei în vigoare.

2.2.Textele postate de către utilizatori în comentarii devin proprietatea deținătorului site-ului din momentul postării. În cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi sau terţe părţi ori parteneri pe site-ul logorici.ro, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acea informaţie.

2.3. În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul logorici.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, sunteţi rugat să trimiteţi un email pe adresa logorici@gmail.com cu drepturile încălcate, pentru a permite deținătorului site-ului să clarifice situaţia.

3. Suspendarea accesului

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a suspenda sau bloca accesul unui utilizator la conţinutul site-ului sau la o parte a acestui conţinut, fără a notifica sau justifica acest lucru.

4. Schimbări ale site-ului

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment părţi din conţinutul său.

5. Înregistrare, parole şi responsabilităţi

Accesul la serviciul de Newsletter sau la anumite pagini din cadrul site-ului necesită înregistrarea dvs. cu un nume de utilizator şi o parolă. Deținătorul site-ului nu va cere niciodată parola contului dvs în mesaje prin poşta electronică sau telefon.

6. Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

Anumite părţi ale conţinutului publicat pe logorici.ro pot să fie furnizate de terţe persoane, cu care deținătorul site-ului are relaţii contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conţinutului logorici.ro pot fi incluse secţiuni publicitare, în care se vor afişa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. Deținătorul site-ului nu este responsabil asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent dacă acesta este publicitar sau nu, responsabilitatea revenind în exclusivitate părţilor terţe care le-au publicat. De asemenea, deținătorul site-ului nu este responsabil de conţinutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

7. Aprobarea comentariilor

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a nu aproba sau de a şterge (fără posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informaţii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, inadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini sau altor persoane. Nu vor fi publicate pe site mesaje comerciale nesolicitate, mesaje cu informaţii confidenţiale, mesaje care conţin viruşi sau orice alte secvenţe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcţionalitatea logorici.ro, mesaje de tip ,,joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înşela încrederea altor persoane.

8. Modificarea termenilor şi condiţiilor prezente

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile prezente şi va anunţa modificările prin publicarea în prima pagină a link-ului care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site, în contul dvs de utilizator şi folosirea serviciilor logorici.ro după momentul notificării sau al afişării link-ului privind modificările termenilor şi condiţiilor, implică faptul ca v-aţi dat acordul asupra noilor termeni şi condiţii.